Itt van most: Főoldal arrow Szervizünk
Szervizünk

Image Az elmúlt években az automata váltóval magyarországi forgalomba kerülő személygépkocsik száma jelentősen megnőtt, ezért 1989-ben cégünk tevékenységi körét bővítettük az automata váltók javításával, majd később az automata váltó alkatrészek értékesítésével, converterek tisztításával, javításával.

Minden típusú személygépkocsi automata váltóját javítjuk, melyekhez alkatrészt biztosítunk illetve a szakszerű, precíz munka érdekében a megfelelő háttéranyaggal és információkkal is rendelkezünk. Ügyfeleinket bejelentkezés alapján a megbeszélt időpontban fogadjuk a debrecentől pár percre lévő szervizünkben, és elvégezzük az előzetes hibafeltárást gyári műszeres computer kiolvasással illetve az autó kipróbálásával. Kiszerelése után a váltót szétbontjuk, feltárjuk a hibát, majd pontos árajánlatot adunk ügyfeleinknek. Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek találja, előírásnak megfelelő garanciával a munkát rövid határidővel elvégezzük. Lehetőség van arra, hogy a váltót autó nélkül, kiszerelt állapotban szállítsák műhelyünkbe a garanciát ez esetben is vállaljuk, illetve –ha szükséges- a beszereléshez, beüzemeléshez szakmai segítséget adunk.
Foglalkozunk továbbá a váltók időszakos szervizelésével, olajcserével, számítógépes kiolvasással minden autótípusra.

Az alkatrész értékesítés raktárról vagy megrendelésre történik. Megrendeléskor 1-5 munkanap alatt vállaljuk az alkatrész beszerzését. Converter tisztítás esetén 2 munkanapos, javítás esetén 3-5 munkanapos határidővel dolgozunk. Cégünk majd 25 éves múltja garancia a megbízható, precíz munka elvégzésére, az esetleges garancia érvényesítésére. A gépkocsik biztonságát garantálja, hogy az autókat a szerviz udvarán tároljuk

 

 

Szerviz nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00

Hétvégén: Zárva

Weboldal: www.autovalto.hu

Elérhetőség:

Telephely: 4251 Hajdúsámson Hajnal utca 17.

Telefon: 06-52-200-215

Mobil: 06-20-979-1513, 06-30-366-3780